donderdag 30 mei 2013

Vannacht onderzoek passanten sportschool

GRONINGEN - De politie houdt vanavond en de komende nacht een onderzoek onder voorbijgangers op en rond de Protonstraat in Groningen. Dit zogeheten passantenonderzoek wordt gehouden in de omgeving van de sportschool Balili waar in de nacht van donderdag op vrijdag 24 mei de eigenaar werd beschoten en brand werd gesticht.

De politie houdt vanavond en de komende nacht een onderzoek onder voorbijgangers op en rond de Protonstraat in Groningen. Dit zogeheten passantenonderzoek wordt gehouden in de omgeving van de sportschool Balili waar in de nacht van donderdag op vrijdag 24 mei de eigenaar werd beschoten en brand werd gesticht.


De politie wil een zo goed mogelijk beeld krijgen van alle auto's en mogelijk personen die de bewuste nacht tussen 12 en 2 uur op en rond de locatie waren. Een tiental politiemensen zal daarom vanavond en vannacht alle voorbijgangers vragen wat zij eventueel de bewuste nacht hebben gezien. Het passantenonderzoek begint in de loop van de avond en duurt tot een uur of twee.






via http://goo.gl/ZGgjJ